Bungalowtenten

Bungalowtent boeken

Bij TUI kun je tent Trigano boeken. Deze tent is 16 m², heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Deze tent heeft geen eigen sanitair.

Bij LuxCamp kun je een bungalowtent boeken. Deze tent is 25m², heeft twee slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel. Er is geen airco in de tent.

Bij ANWB Camping heb je de keuze uit drie bungalowtenten. Alle tenten hebben twee slaapkamers, en in twee tenten is een douche en toilet aanwezig. Bungalowtent Lodge is de meest luxe tent, hij staat in zijn geheel op een houten vloer en heeft houten muren.

Bij Booking.com kun je 3-kamertent Trigano boeken. Deze tent is ongeveer 16 m² en heeft twee slaapcabines. In de ene slaapcabine staat een tweepersoonsbed, en in de andere slaapcabine staan twee eenpersoonsbedden. Er is een kitchenette met gaskookplaat en koelkast in de tent aanwezig. Buiten is een terras met zitje.

Allcamps verhuurt een bungalowtent en safaritent. De bungalowtent heeft een toilet, wastafel en douche, de safaritent heeft geen eigen sanitair.

Eenoudervakantie

Bij Estivant kun je een eenoudervakantie op Camping La Torre del Sol boeken. Je verblijft dan in een ingerichte bungalowtent. Je kunt kiezen uit twee bungalowtenten: Comfort (16 m²) of Espace (25 m²). De tenten van Estivant staan op een heuvel, hier kijk je over de bomen uit op de zee. Vanaf je bungalowtent sta je binnen een paar minuten op het strand.