TUI

Stacaravans en een tent

Bij TUI kun je kiezen uit drie stacaravans en een tent.

Stacaravans

Je kunt kiezen uit drie verschillende stacaravans bij TUI. Er is een stacaravan met twee slaapkamers en twee stacaravans met drie slaapkamers.

  • 3-kamerstacaravan, Cottage, 1-6 pers
  • 4-kamerstacaravan, Cottage Luxe, 1-6 pers
  • 4-kamerstacaravan, Wellness, 1-6 pers

Basic stacaravan

De meest basic stacaravan is stacaravan Cottage. Deze stacaravan is ongeveer 27 m² en heeft twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat nog een tweepersoons-opklapbed. Er is verder een badkamer met douche en toilet, en een keuken met gaskookplaat, koelkast en koffiezetapparaat aanwezig. Buiten is een terras met zitje.

Luxe stacaravans

Je kunt kiezen uit twee luxe stacaravans bij TUI. Beide zijn ongeveer 30 m² en hebben drie slaapkamers. Stacaravan Cottage Luxe heeft een badkamer met douche en een apart toilet. Stacaravan Wellness is de meest luxe stacaravan en heeft een whirlpool op het grote terras.

Tent

De tent die je bij TUI kunt boeken is ongeveer 16 m² en heeft twee slaapcabines. In de ene slaapcabine staat een tweepersoonsbed, en in de andere slaapcabine staan twee eenpersoonsbedden. Er is een kitchenette met gaskookplaat en koelkast in de tent aanwezig. Buiten is een terras met zitje.

Tent overzicht

  • 3-kamertent, Trigano, 1-5 pers

Boeken

Boek een stacaravan of tent bij TUI.