Glamping

Glamping aanbieders

Bij LuxCamp kun je een safaritent boeken. De safaritent is 16m² en heeft twee slaapkamers. De tent is niet voorzien van eigen sanitair en heeft geen airco.

ANWB Camping verhuurt twee bungalowtenten met een douche en toilet in de tent. Bungalowtent Lodge is de meest luxe glamping tent. Deze Lodgetent staat op een houten vloer en is voorzien van houten muren. De 2e slaapkamer bevindt zich op een soort tussenverdieping en buiten is een overdekt terras met tafel en stoelen.

Bij Booking.com kun je glamping tent Pagan boeken. Deze tent is 16 m², heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Tent Pagan is voorzien van een eigen douche en wc.

Hybridlodge Clever van Vacanceselect is een combinatie van stacaravan en tent, en is 35 m². Er zijn 2 slaapkamers, in de ene staat een kingsize 2-persoonsbed, en in de andere 2 extra grote eenpersoonsbedden en een uitklapbaar kinderbed. Er is een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. In de buitenkeuken is o.a. een retro koelkast en waterkoker aanwezig.

Allcamps verhuurt een safaritent en een bungalowtent. De safaritent heeft geen eigen sanitair. De bungalowtent heeft een toilet, wastafel en douche.