Selectcamp

Stacaravan en glamping

Selectcamp verhuurt een stacaravan en een mooie glamping accommodatie op camping La Torre del Sol.

Stacaravan

Stacaravan Deluxe Select is een extra brede ruime stacaravan met 3 slaapkamers. De stacaravan is 30m² en voorzien van airconditioning. De badkamer is voorzien van een brede douchecabine en een wastafel, en er is een apart toilet.

Op het terras staat een tafel met 2 luxe tuinstoelen en 4 gewone stoelen. Ook is er een parasol, 2 strandstoelen, een ligbed en een barbecue op het terras te vinden.

Glamping

Hybridlodge Clever Select is een combinatie van stacaravan en tent. De HybridLodge is 35m² en is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind. Er zijn 2 slaapkamers, in de eerste slaapkamer staat een kingsize 2-persoonsbed, in de andere slaapkamer staan 2 extra grote eenpersoonsbedden en een uitklapbaar kinderbed (max. 40 kilo). Er zijn dekbedden aanwezig.

De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. In de buitenkeuken is o.a. een retro koelkast en waterkoker aanwezig. Op het overdekte terras staan verder nog een tafel met 4 stoelen, 2 luxe tuinstoelen, 2 strandstoelen, een ligbed, parasol en een barbecue.

Plattegrond

Op de website van Selectcamp is een plattegrond van de camping. Hierop kun je zien waar de accommodaties van Selectcamp zich precies op de camping bevinden.

Overzicht Selectcamp

  • Stacaravan Deluxe Select
  • Hybridlodge Clever Select

Boeken

Boek een stacaravan of glamping accommodatie bij Selectcamp.