Eenoudervakantie

Ga je in je eentje met je kinderen naar Camping La Torre del Sol? Huur dan een bungalowtent bij Estivant. Je staat dan met andere eenoudergezinnen op een apart veldje op een heuvel. Hier kijk je over de bomen uit op de zee.

Estivant

Het Estivant team maakt er vervolgens een onvergetelijke vakantie van. Ze organiseren leuke dingen voor de kinderen zodat jij ook even je handen vrij hebt. Alles kan maar niks moet. Als jij of je kinderen er geen zin in hebben dan kunnen jullie jullie eigen plan trekken.

Een keer per week kunnen alle ouders bijvoorbeeld samen uit eten gaan in Cambrils (het Estivant team past dan op de kinderen) en de week wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue op het strand.

Bungalowtenten

De tenten van Estivant staan op een heuvel. Hier kijk je over de bomen uit op de zee. Vanaf je bungalowtent loop je binnen een paar minuten naar het strand.

Je hebt de keuze uit twee bungalowtenten: Comfort (16 m²) of Espace (25 m²). De tenten hebben grote slaapcabines met echte bedden. Er is een voortent en een keukentje met gasfornuis. De tenten zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Als je met meer personen komt dan kunnen die in een bijzettentje bij je tent verblijven.

Bungalowtenten overzicht

  • Bungalowtent Comfort (16 m²)
  • Bungalowtent Espace (25 m²)

Boeken

Boek een eenoudervakantie op Camping La Torre del Sol bij Estivant.