Stacaravans

Stacaravan aanbieders

Onderstaande kampeervakantie-aanbieders verhuren stacaravans op camping la Torre del Sol. Per aanbieder vind je een korte beschrijving van het stacaravan aanbod.

Stacaravan boeken

Suncamp verhuurt twee verschillende stacaravans. Beide zijn 27 m² en hebben airconditioning, een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet. Cottage Standard is een basic stacaravan met twee slaapkamers. Cottage Wellness is een luxe stacaravan met drie slaapkamers en een ingebouwde jacuzzi op het terras.

Solmar verhuurt twee verschillende stacaravans: een kleine stacaravan met 1 slaapkamer voor max. 3 personen, en een grote stacaravan met 2 slaapkamers voor max. 6 personen. De mooie houten stacaravans hebben een comfortabele inrichting en een overdekt terras.

Bij Go4Holiday heb je de keuze uit drie stacaravans. Er zijn twee stacaravans met twee slaapkamers, en een grotere stacaravan met drie slaapkamers. Alle stacaravans zijn volledig ingericht en hebben buiten een terras met zitje. Stacaravan Comfort is de grootste en meest ruime stacaravan.

Bij Selectcamp kun je Stacaravan Deluxe Select huren. Dit is een extra brede luxe stacaravan van 30 m², met 3 slaapkamers en airconditioning. In de badkamer is een douchecabine en wastafel, en er is een apart toilet. Op het terras staat een tafel met 2 luxe tuinstoelen, 4 gewone stoelen, 2 strandstoelen, een ligbed, parasol en een barbecue.

Vacanceselect verhuurt 5 verschillende stacaravans en een bungalow. De stacaravans variëren van 27 m² tot 35 m², hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn allemaal voorzien van airco. De bungalow heeft 2 slaapkamers, is 27 m², en is geschikt voor 6 personen. Er is airco in de bungalow aanwezig.

Bij TUI heb je de keuze uit drie verschillende stacaravans. Er is een stacaravan met twee slaapkamers en twee stacaravans met drie slaapkamers. Twee stacaravans zijn luxe stacaravans. Stacaravan Cottage Luxe heeft een badkamer met douche en een apart toilet. Stacaravan Grand Luxe is de meest luxe stacaravan en heeft een whirlpool op het grote terras.

ANWB Camping verhuurt 8 verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn 27m² tot 49m² groot en variëren van basic tot luxe. Stacaravans met veel ruimte, luxe moderne inrichting, mooie terrassen of een jacuzzi op het terras.

Allcamps verhuurt 3 verschillende stacaravans, met 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans zijn ingericht en hebben een terras met een parasol en zitje. Er is een barbecue bij de stacaravan aanwezig. Stacaravan Esprit 3 is de grootste en meest ruime stacaravan.

Bij Booking.com kun je kiezen uit vier type stacaravans. De stacaravans variëren van basic tot luxe. De meest basic stacaravan is type ‘Bungalow’ en heeft twee slaapkamers. De andere stacaravans hebben allemaal drie slaapkamers en zijn van het type Superior of Luxe. De meest luxe stacaravan is ‘Bungalow Superior’.