Stacaravans

Stacaravan aanbieders

Onderstaande kampeervakantie-aanbieders verhuren stacaravans op camping la Torre del Sol. Per aanbieder vind je een korte beschrijving van het stacaravan aanbod.

Stacaravan boeken

Bij TUI heb je de keuze uit drie verschillende stacaravans. Er is een stacaravan met twee slaapkamers en twee stacaravans met drie slaapkamers. Twee stacaravans zijn luxe stacaravans. Stacaravan Cottage Luxe heeft een badkamer met douche en een apart toilet. Stacaravan Wellness is de meest luxe stacaravan en heeft een whirlpool op het grote terras.

Eurocamp verhuurt twee verschillende stacaravans op Camping La Torre del Sol. Dit zijn een classic stacaravan met 2 slaapkamers en een comfort plus stacaravan met 3 slaapkamers. De comfort plus stacaravans zijn nieuwere modellen met meer ruimte en luxe. Ze hebben o.a. grotere overdekte terrassen met een BBQ. Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning en hebben 1 badkamer.

Suncamp verhuurt zeven verschillende stacaravans. De kleinste stacaravans hebben 1 slaapkamer en de grotere stacaravans hebben 3 slaapkamers. De stacaravans met 1 slaapkamer hebben geen airco, de andere stacaravans wel. Cottage Wellness heeft een ingebouwde jacuzzi op het terras, hier mag je onbeperkt gebruik van maken.

Bij LuxCamp kun je kiezen uit verschillende stacaravans en chalets. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn allemaal voorzien van airco. De chalets hebben ook twee of drie slaapkamers, maar hebben niet allemaal airco.

Vacanceselect verhuurt 4 verschillende stacaravans en een bungalow. De stacaravans variëren van 27 m² tot 35 m², hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn allemaal voorzien van airco. De bungalow heeft 2 slaapkamers, is 27 m², en is geschikt voor 6 personen. Er is airco in de bungalow aanwezig.

ANWB Camping verhuurt 8 verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn 27m² tot 49m² groot en variëren van basic tot luxe. Stacaravans met veel ruimte, luxe moderne inrichting, mooie terrassen of een jacuzzi op het terras.

Bij Booking.com kun je kiezen uit vier type stacaravans. De stacaravans variëren van basic tot luxe. De meest basic stacaravan is type ‘Bungalow’ en heeft twee slaapkamers. De andere stacaravans hebben allemaal drie slaapkamers en zijn van het type Superior of Luxe. De meest luxe stacaravan is ‘Bungalow Superior’.

Allcamps verhuurt 10 verschillende stacaravans en chalets, met 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans en chalets zijn compleet ingericht en hebben allemaal een terras met een parasol en zitje.

Bij Eurocampings kun je kiezen uit 6 verschillende stacaravans. De stacaravans variëren van een kleine chalet met 1 slaapkamer, tot een luxe cottage met 3 slaapkamers of een Wellness cottage met een privé jacuzzi op je terras.