Stacaravans

Stacaravan aanbieders

Onderstaande kampeervakantie-aanbieders verhuren stacaravans op camping la Torre del Sol. Per aanbieder vind je een korte beschrijving van het stacaravan aanbod.

Stacaravan boeken

Suncamp verhuurt twee verschillende stacaravans. Beide zijn 27 m² en hebben airconditioning, een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet. Cottage Standard is een basic stacaravan met twee slaapkamers. Cottage Wellness is een luxe stacaravan met drie slaapkamers en een ingebouwde jacuzzi op het terras.

Bij Go4Holiday heb je de keuze uit tien stacaravans. Er zijn stacaravans met twee slaapkamers en stacaravans met drie slaapkamers. Alle stacaravans zijn volledig ingericht en hebben buiten een terras met zitje.

Vacanceselect verhuurt 5 verschillende stacaravans en een bungalow. De stacaravans variëren van 27 m² tot 35 m², hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn allemaal voorzien van airco. De bungalow heeft 2 slaapkamers, is 27 m², en is geschikt voor 6 personen. Er is airco in de bungalow aanwezig.

ANWB Camping verhuurt 8 verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn 27m² tot 49m² groot en variëren van basic tot luxe. Stacaravans met veel ruimte, luxe moderne inrichting, mooie terrassen of een jacuzzi op het terras.

Allcamps verhuurt 10 verschillende stacaravans en chalets, met 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans en chalets zijn compleet ingericht en hebben allemaal een terras met een parasol en zitje.

Bij TUI heb je de keuze uit drie verschillende stacaravans. Er is een stacaravan met twee slaapkamers en twee stacaravans met drie slaapkamers. Twee stacaravans zijn luxe stacaravans. Stacaravan Cottage Luxe heeft een badkamer met douche en een apart toilet. Stacaravan Grand Luxe is de meest luxe stacaravan en heeft een whirlpool op het grote terras.

Bij Booking.com kun je kiezen uit vier type stacaravans. De stacaravans variëren van basic tot luxe. De meest basic stacaravan is type ‘Bungalow’ en heeft twee slaapkamers. De andere stacaravans hebben allemaal drie slaapkamers en zijn van het type Superior of Luxe. De meest luxe stacaravan is ‘Bungalow Superior’.