Stacaravans

Stacaravan aanbieders

Onderstaande kampeervakantie-aanbieders verhuren stacaravans op camping la Torre del Sol. Per aanbieder vind je een korte beschrijving van het stacaravan aanbod.

Stacaravan boeken

Suncamp verhuurt twee verschillende stacaravans. Beide zijn 27 m² en hebben airconditioning, een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet. Cottage Standard is een basic stacaravan met twee slaapkamers. Cottage Wellness is een luxe stacaravan met drie slaapkamers en een ingebouwde jacuzzi op het terras.

Solmar verhuurt twee verschillende stacaravans: een kleine stacaravan met 1 slaapkamer voor max. 3 personen, en een grote stacaravan met 2 slaapkamers voor max. 6 personen. De mooie houten stacaravans hebben een comfortabele inrichting en een overdekt terras.

Allcamps verhuurt 3 verschillende stacaravans, met 2 of 3 slaapkamers. De stacaravans zijn ingericht en hebben een terras met een parasol en zitje. Er is een barbecue bij de stacaravan aanwezig. Stacaravan Esprit 3 is de grootste en meest ruime stacaravan.

Bij Selectcamp kun je Stacaravan Deluxe Select huren. Dit is een extra brede luxe stacaravan van 30 m², met 3 slaapkamers en airconditioning. In de badkamer is een douchecabine en wastafel, en er is een apart toilet. Op het terras staat een tafel met 2 luxe tuinstoelen, 4 gewone stoelen, 2 strandstoelen, een ligbed, parasol en een barbecue.

ANWB Camping verhuurt 8 verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn 27m² tot 49m² groot en variëren van basic tot luxe. Stacaravans met veel ruimte, luxe moderne inrichting, mooie terrassen of een jacuzzi op het terras.

Traveltroef verhuurt drie verschillende stacaravans. De stacaravans hebben 3- of 4-kamers. De 3-kamerstacaravans zijn basic stacaravans, de 4-kamerstacaravan is een luxe stacaravan.